فواید سلامتی هلو

                  

         

هلو یک میوه فازی بومی شمال غربی چین است. آنها عضو خانواده میوه های سنگی هستند ، بدین معنی که گوشت آنها یک دانه بزرگ متوسط ​​را احاطه کرده است.

گوشت داخلی هلو از رنگ سفید تا زرد یا نارنجی متغیر است.

دو نوع مختلف هلو وجود دارد: freestone و clingstone. این اسامی نشان می دهد که آیا گوشت به دانه درونی می چسبد یا به راحتی از آن جدا می شود.

در این مبحث ، ما به مزایای سلامتی احتمالی هلو ، مشخصات تغذیه ای آنها و چگونگی گنجاندن بیشتر آنها در رژیم غذایی می پردازیم.

 

ویتامین C موجود در هلو ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد.

هلو حاوی مقدار قابل توجهی از هیچ ماده مغذی نیست. با این حال ، یک فنجان هلو گلدان حاوی 11.1 میلی گرم (میلی گرم) ویتامین C ، و همچنین به کمک روزانه توصیه شده (RDA) پتاسیم ، فیبر و آهن کمک می کند.

این میزان ویتامین C طبق دستورالعمل های وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) برابر با 12/33 درصد از RDA برای یک مرد بالغ و 14/80 درصد از RDA برای یک زن بالغ است.

علی رغم مشخصات غذایی کمی که دارند ، هلو هنوز هم می تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل که شامل بسیاری از میوه ها و سبزیجات است ، از سلامتی افراد بهره مند شود. هلو می تواند شیرینی را به دسرها و درمان ها اضافه کند و جایگزین قندهای مضر بیشتر شود.

 

  1. کاهش خطر سرطان

هلو مقدار قابل توجهی ویتامین C را تأمین می کند. این ویتامین یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که می تواند به جلوگیری از تشکیل رادیکال های آزاد کمک کند ، این ترکیبات دارای ارتباطی با پیشرفت سرطان هستند.

در نتیجه ، مصرف کافی ویتامین C ممکن است به فرد کمک کند تا خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. با این وجود ، قرار گرفتن در معرض سایر عوامل خطر مانند سیگار کشیدن ، میزان ویتامین C را که فرد برای تأثیر آن بر خطر سرطان تأثیر دارد ، افزایش می دهد.

 

  1. حفظ سلامت پوست

تحقیقات نشان می دهد که مصرف مرتب ویتامین C می تواند ظاهر و سلامتی پوست را بهبود بخشد.

این آنتی اکسیدان قدرتمند در تشکیل کلاژن نقش اساسی دارد. کلاژن به عنوان سیستم پشتیبان پوست عمل می کند و باعث بهبودی زخم ها و تقویت قدرت پوست می شود.

بررسی های انجام شده در سال 2015 نشان داد که مکمل ویتامین C در رژیم غذایی حداقل یک عامل از ظاهر واقعی یا درک شده پوست از جمله چین و چروک ، کشش ، زبری و رنگ آمیزی را بهبود می بخشد.

  1. کمک به دریافت فیبر

یک فنجان هلوهای خرد شده حاوی 2.52 گرم فیبر است. USDA 22.4-28.0 گرم در روز برای بزرگسالان زن و روزانه 30.8-33.6 گرم در هر روز را برای بزرگسالان مرد توصیه می کند ، بدین معنی که این اندازه وعده غذایی می تواند حداقل 7.5٪ از توصیه های فیبر روزانه یک فرد را فراهم کند.

براساس بررسی سال 2018 ، غذاهای سرشار از فیبر طیف وسیعی از مزایای مهم سلامتی را ارائه می دهند. آنها می توانند از سلامت روده بزرگ محافظت کنند ، از مدیریت وزن به صورت طولانی مدت حمایت کنند و خطر ابتلا به چندین وضعیت سلامتی مضر را کاهش دهند.

این شرایط بهداشتی شامل بیماری های قلبی عروقی ، دیابت نوع 2 و چندین سرطان از جمله سرطان روده بزرگ و سرطان ریه است.

فرد می تواند با جایگزین کردن چربی های شیرین و کم فیبر با یک هلو یا هر روز ، مصرف فیبر خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

فواید مصرف میوه و سبزیجات قابل توجه است. با افزایش مصرف مواد غذایی گیاهی ، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی از جمله چاقی ، دیابت و بیماری های قلبی کاهش می یابد.

رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات زیادی نیز می تواند خطر مرگ و میر کلی را کاهش دهد.

 

  1. مصرف بالای پتاسیم

پتاسیم یک الکترولیت اساسی است که به عملکرد سلول ها کمک می کند. به گفته دفتر مکمل های غذایی (ODS) ، همچنین می تواند به کاهش خطر فشار خون ، سکته مغزی و سنگ کلیه کمک کند.

یک فنجان هلو دنج دار 319 میلی گرم پتاسیم را فراهم می کند ، که 6.8٪ از توصیه شده 4،700 میلی گرم روزانه برای بزرگسالان است.

هلو جزء منابع غذایی برتر پتاسیم نیست. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند به عنوان بخشی از یک برنامه رژیم غذایی سالم نقش مهمی در کمک به شخص در مدیریت خطر ابتلا به بیماری مزمن داشته باشند.

 

  1. مکمل آهن

آهن عنصر حیاتی هموگلوبین است که به انتقال خون اکسیژن در بدن کمک می کند. بدون داشتن هموگلوبین کافی ، ممکن است فرد کم خونی فقر آهن را تجربه کند.

طبق گزارش انجمن هماتولوژی آمریکایی ، این امر می تواند از جمله علائم دیگر منجر به خستگی شدید ، پوستی کمرنگ و تنگی نفس شود.

یک فنجان هلو با قطعه قطعه شده 0.42 میلی گرم آهن فراهم می کند که بسته به سن و جنس ، حداقل 2.3 درصد از نیاز روزانه آهن بزرگسالان را تشکیل می دهد.

هلو به تنهایی آهن کافی برای نگه داشتن کم خونی فقر آهن را در اختیار شما قرار نمی دهد. با این وجود افراد می توانند در کنار غذاهایی که حاوی آهن بیشتری هستند مانند کشمش ، آجیل بادام زمینی یا اسفناج آنها را در رژیم غذایی قرار دهند.

 

 

 

تغذیه

یک فنجان هلو گلدان یا 168 گرم آن را تأمین می کند:

 

  • 65.5 کالری
  • 1.53 گرم پروتئین
  • 0.42 گرم چربی
  • 0 گرم کلسترول و سدیم
  • 16 گرم کربوهیدرات
  • 14.10 گرم شکر
  • 2.52 گرم فیبر

هلو همچنین مقادیر کمی از ویتامین های A ، E و K و همچنین منیزیم و فسفر را تأمین می کند.

 

نکات مربوط به رژیم غذایی

هلو در طول فصل در فصل تابستان است. در این مدت ، آنها تازه ترین و دارای بیشترین عطر و طعم و ارزش غذایی هستند. بهتر است هلو را با پوست محکم و فازی انتخاب کنید که کمی فشار وارد کند.

برای رسیدن هلو ، آنها را در یک کیسه کاغذی یا در نزدیکی یک ویندوز با نور زیاد خورشید قرار دهید.

در هنگام خرید کنسرو هلو ، افراد باید از کسانی که شربت زیادی دارند پرهیز کنند و به دنبال انواع بدون قند اضافه شوند.

 

در اینجا چند ایده برای گنجاندن هلو در رژیم غذایی آورده شده است:

  • با شروع سبزی های مخلوط یا اسفناج و اضافه کردن آجیل بو داده های خشک ، هلو تازه ، موزارلا تازه و مرغ کبابی ، ماهی قزل آلا یا توفو یک سالاد تابستانی ایجاد کنید. دراز را با پانسمان بالسمیک کنید.
  • هلو را به عنوان یک میان وعده سریع و آسان که بدون نیاز به زمان آماده شدن میل کنید ، میل کنید.
  • هلو را به یک ظرف صبحانه اضافه کنید. هلوهای خرد شده علاوه بر این از دانه جو دوسر و غلات سرد علاوه بر این باعث می شوند. آنها همچنین می توانند یک نوکر عالی برای پنکیک ، وافل و نان تست فرانسوی باشند.
  • هلو گل هلو را به یک لیوان لیموناد ، چای یخ زده یا آب برای ترکیدن طعم تازه و میوه ای میوه‌ای بریزید.
  • پخت هلو های خرد شده را با یک دریل عسل و دارچین برای یک دسر سریع و سالم بپزید.
  • با هلوهای خرد شده ، انبه ، ژلاپنو ، فلفل قرمز و فلفل چیپوتل یک سالسای تازه درست کنید. سالسا می تواند عطر و طعم و بافت را به ظروف مانند تاکو اضافه کند.
  • چند برش هلو منجمد را به یک اسموتی اضافه کنید. آنها را با یک آب آناناس ، نصف موز یخ زده و ماست یونانی مخلوط کنید تا یک غذای شیرین و لکه دار انجام شود.
  • اگرچه هلو از غذای فوق العاده دور است ، اما می تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل ، نقش مهمی در سلامت داشته باشد.

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها